Om MLI Murerentreprise

Hvem er vi og hvad er vi kendt for?

MLI Murerentreprise A/S er, med sine 180 ansatte og deres mangeårige kompetencer, én af landets førende murerentreprenørfirmaer. Vi samler på kompetente medarbejdere, hvad end det er projektledere, beregnere, murersvende eller andre, som sikrer en optimal leverance til vores erhvervskunder. Vi tilbyder kun fagentreprise, for det er vores holdning, at man ikke kan være god til det hele, men særligt god, hvis man fokuserer på dét fag, man er specialist i.

Vi udfører opgaver i hele landet og uanset omfanget af et nybyggeri, er vi kendte for at overholde tid, pris og kvalitet i forhold til det aftalte.

Vi er også kendte for at kunne varetage de helt store opgaver og har gearet vores forretning til netop dette og til at give jer specialiseret, kvalificeret og erfaringsbaseret rådgivning på jeres projekt. Med andre ord kan vi, qua vores størrelse og gearing, løse opgaver som andre ikke kan og være attraktive samarbejdspartnere i forhold til pris, kvalitet og tid.

Ethvert byggeprojekt er en tillidssag parterne imellem. Det er en æressag for os at levere et professionelt stykke arbejde og holde vigtige parter orienteret i hele processen. Vi har erfarne beregnere i vores team og vi kan bistå jer allerede i den tidlige fase, hvor I eks. ikke har vundet udbudssagen endnu. I sidder med mange vigtige beslutninger i jeres byggeproces og vi står klar som jeres rådgiver på muredelen. For os er det vigtigt, at alle lykkes.

 

Grønt byggeri

Hvis der er ønske om svanemærket byggeri, kan vi også løse dette og som udgangspunkt vælger vi de grønne løsninger i vores produktvalg i de tilfælde, hvor vi selv kan påvirke valget. Derudover har vi affaldssortering, selvom det ikke er påkrævet og en målsætning om at være med i front i forhold til kommende grønne byggekrav.

 

Ansat hos MLI Murerentreprise

Vi gør meget ud af at være en både ansvarlig og attraktiv arbejdsplads overfor vores mange murersvende, for det er vores overbevisning, at vores succes er afhængig af netop deres indsats, arbejdsglæde og positive indstilling. Ikke mindst mener vi også, at håndværk handler om mennesker, ellers kan det efter vores mening ikke kaldes ’hånd’værk. Vores ansatte er akkordlønnede, så vi kan tilbyde en høj grad af frihed, hvor vores svende i stor udstrækning kan tilrettelægge deres egen arbejdsuge. Mange ønsker og får certifikat til Manitou og vi sørger også for at sende vores folk på arbejdsmiljøkursus, så sikkerheden er i top.